Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Om EIO > Lediga tjänster
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Lediga tjänster

Utbildningsexpert till Installatörsföretagen i Stockholm

Installatörsföretagen är en serviceorganisation som representerar VVS- och elteknikföretag i Sverige. Vårt uppdrag är att finnas tillgängliga i företagens vardag och arbeta för de bästa förutsättningarna i framtiden. Vi finns representerade på 11 orter i Sverige och ger service till 3 700 företag.

Vi erbjuder en självständig och viktig roll med att ansvara för att säkerställa kompetensförsörjning från högskolan och yrkeshögskolan samt öka intresset för yrkesutbildning bland ungdomar. Installatörsföretagen är involverad i utbildning och kompetensutveckling för att hjälpa medlemsföretagen att säkerställa välutbildade medarbetare. Vårt arbete inom utbildning och kompetens sker inom gymnasiet, högskola, yrkeshögskolan, kompetensutveckling och företagsutveckling.

Ditt ansvarsområde

  • den som påverkar och samverkar med utbildningsanordnare och myndigheter inom yrkeshögskola och högskola så att branschspecifika utbildningar innehåller efterfrågad volym och kvalitet.
  • utveckla koncept för kvalitetssäkring av samarbetspartners inom Yrkeshögskola
  •  rådgivande i utbildningsfrågor till våra medlemsföretag
  • ansvara för utveckla och genomföra kommunikationsplanen som ska öka intresset för våra yrkesprogram samt visa på installationsbranschens möjligheter.
  • implementera och utveckla branschens certifieringssystem för projektledare – ICPL

Din profil
Vi söker dig som har branscherfarenhet, gärna inom utbildning. För att lyckas med uppdraget bär du på ett förändringsledarskap och har mycket god förmåga inom kommunikation och påverkan. Vi vill att du har goda kunskaper inom utbildningsområdet och har en pedagogisk och metodisk drivkraft. Du är väl insatt i de nya ämnes- och kursplanerna och har arbetat aktivt med formativ bedömning.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha visioner och kreativa idéer samtidigt som du är tryggt förankrad i verkligheten. Du är noggrann och har en god språklig och stilistisk förmåga. Du samarbetar gärna, utvecklar befintliga och nya nätverk. Eftersom stora delar av arbetet är självständigt, så är initiativförmåga och eget driv viktiga egenskaper, liksom förmågan att kunna inspirera och motivera.

Din nya arbetsplats
Hos oss får du härliga kollegor som har roligt på jobbet. Arbetsgruppen har hög kompetens och ambitionsnivå. Det nära ledarskapet präglas av prestigelöshet och hög tillit till medarbetarna med hög delaktighet och möjlighet till inflytande för att nå god arbetsmiljö, hög frisknärvaro och känsla av sammanhang.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm med nära till både kommunikationer och ett rikt utbud av lunchrestauranger samt olika gym och joggingstråk. Flexibilitet i dina arbetstider gör att det är lätt att kombinera arbete och fritid.

Installatörsföretagen eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.


Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
I denna process samarbetar vi med CAPA & Partners. Skicka din CV och ditt personliga brev till camilla.pahlman@capaochpartners.se. Gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 19 december 2017.Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Påhlman på 0735–017420.

EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss