Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Om EIO
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Om EIO

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Vi har 2 800 medlemmar med sammanlagt 26 500 anställda.

90 procent av EIO-företagen har färre än 25 anställda. Våra medlemsföretag jobbar inom hela näringslivet, till exempel med industri, byggverksamhet och tele, data och säkerhet. Konsumentmarknaden är ett annat intressant område.

Bravida, Caverion (fd YIT), Imtech (fd NEA-gruppen) och Midroc Electro är några av de största medlemsföretagen.

EIOs huvudkontor finns i Stockholm. Vi har dessutom elva distriktskontor - uppdelade i fyra regioner - på tio orter runt om i Sverige.

Sedan 1906 - alltså i över hundra år - har vi på EIO arbetat med att stärka medlemsföretagens och elteknikbranschens konkurrenskraft. Det gör vi genom att driva frågor där EIO och medlemsföretagen gemensamt kan nå längre än vad en enskild medlem kan. EIO bedriver till exempel lobbyverksamhet och opinionsbildning och organisationen är remissinstans i viktiga frågor som rör branschen.

Som medlem i EIO får du hjälp att hålla reda på samhällets alla regler, förordningar och bestämmelser. Vi hjälper dig att anpassa dig till allt nytt som dyker upp inom elteknikbranschen.

EIO träffar kollektivavtal för medlemsföretagen.


EIO:s vision och verksamhetsidé

Vision:
En attraktiv, stark och kompetent elteknikbransch.

Verksamhetsidé:
EIOs uppdrag är att stärka medlemmarnas förutsättningar för framgångsrikt företagande och med aktivt samhällsansvar utveckla elteknikbranschen.


Om EIO Medlemsservice AB

All medlemsservice omfattande varor, tjänster och produkter får medlemsföretagen genom EIOs servicebolag, EIO Medlemsservice AB.

EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss