Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Nyheter > Nyheter
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Gymnasieelever får tillgång till Kundmötet

nyheter
Gymnasieelever som går på El- och energiprogrammet får nu tillgång till Elrätts webbutbildning Kundmötet. Den prisbelönta utbildningen har hittills bara varit tillgänglig för elinstallatörer som är medlemmar i Elrätt men nu kan även blivande installatörer genomföra utbildningen.
Syftet med utbildningen är att elinstallatören ska kunna dra nytta av sin expertroll och bli ännu bättre på att hjälpa kunderna att välja smarta eltekniklösningar.

- Vi har under året fått flera förfrågningar från gymnasieskolor som ser utbildningen som ett bra komplement. Därför beslöt vi att även låta elever på El- och energiprogrammet runt om i landet få tillgång till utbildningen. I vår utbildning går man bland annat igenom vad man bör tänka på inför ett kundmöte, vad man gör efter kundmötet och man får svara på frågor om hur man agerar i sin expertroll. Eleverna kommer ju att bli experter så småningom, säger Tarja Häggmark, projektledare för Elrätt.

Första skolan som fick egen inloggning till webbutbildningen var Ållebergsgymnasiet i Falköping. Därefter har 12 andra skolor hört av sig för att få tillgång. Vet du fler yrkesskolor som skulle vilja ha tillgång till utbildningen? Maila till utbildning@elratt.se

 
Dataskyddsförordningen GDPR för Larm & Säkerhet
Tillhandahåller ni ett inpasseringssystem till en fastighetsägare eller ett annat företag –  exempelvis bokningssystem för tvättstugor eller låsbrickor - då utgör ni troligen ett personuppgi...  Läs mer.
Från tanke till beslut - Installatörsföretagen föds
Vi hade försökt att bli en större organisation tidigare – vi ville bli en maktfaktor att räkna med. Men vi fick inte till det. Under de här åren funderade jag mycket på varför det inte funge...  Läs mer.
Förmånsbeskattning av trängselskatter efter nyår
Idag finns trängselskatter i Stockholm och Göteborg samt infrastrukturavgifter i Motala och Sundsvall. Tidigare har dessa skatter och avgifter ofta ingått i förmånen att ha förmånsbil, och v...  Läs mer.
EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss