Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Nyheter > Nyheter
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Två = en!

nyheter
Nu bygger vi den nya moderna plattformen för kommunikation på dina villkor. Inom kort lanseras Installatörsföretagens nya webbplats som ersätter båda föreningarnas: eio.se och vvsforetagen.se samt nuvarande installatorsforetagen.se.

Med den nya webben är ambitionen att lägga grunden till en långsiktigt hållbar webb med ett fortlöpande utvecklingsarbete, så att vi kan fortsätta ligga i framkant.

Tack vare en testgrupp bestående av flera medlemsföretag har vi fått bra återkoppling på hur informationen på den nya webbplatsen bör struktureras. Det har framgått att viktigast är användarvänlighet, lättanvänd, lättillgänglig och enkel.

Arbetet är i full gång - design och struktur är klara och innehåll fylls på vartefter. Självklart är webbplatsen mobilanpassad vilket innebär att du kan komma åt innehåll oavsett vilken enhet du använder.
Andra förbättringar är:

  • en riktigt vass sökfunktion
  • alla inom företaget får åtkomst till dokumentmallar och företagets abonnemangstjänster
  • enklare och smidigare att komma åt våra produkter och tjänster
  • förbättrade Mina sidor – hantera bland annat dina kontaktuppgifter och prenumerationer
  • personlig inloggning med samma lösenord som idag.

Vill du veta mer?
Kontakta oss via e-post info@installatorsforetagen.se eller ansvarig projektledare Marie Fagerholm och delprojektledare Ida Olsson.

 
Dataskyddsförordningen GDPR för Larm & Säkerhet
Tillhandahåller ni ett inpasseringssystem till en fastighetsägare eller ett annat företag –  exempelvis bokningssystem för tvättstugor eller låsbrickor - då utgör ni troligen ett personuppgi...  Läs mer.
Från tanke till beslut - Installatörsföretagen föds
Vi hade försökt att bli en större organisation tidigare – vi ville bli en maktfaktor att räkna med. Men vi fick inte till det. Under de här åren funderade jag mycket på varför det inte funge...  Läs mer.
Förmånsbeskattning av trängselskatter efter nyår
Idag finns trängselskatter i Stockholm och Göteborg samt infrastrukturavgifter i Motala och Sundsvall. Tidigare har dessa skatter och avgifter ofta ingått i förmånen att ha förmånsbil, och v...  Läs mer.
EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss