Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Nyheter > Nyheter
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Bättre arbetsmiljö med Gilla Jobbet

nyheter
Den 26 oktober arrangeras arbetsmiljökonferensen Gilla Jobbet på Norra Latin i Stockholm. Temat för i år är ”Den hållbara arbetsplatsen”. Förutom seminarier inom arbetsmiljökunskap kan du träffa olika aktörer som arbetar med frågorna, exempelvis arbetsgivare, HR-ansvariga, skyddsombud och forskare.

För att bygga långsiktigt framgångsrika verksamheter står arbetsmiljöfrågor högt upp på agendan. Därför har Svenskt Näringsliv, AFA Försäkring och Prevent tillsammans med arbetsgivarorganisationerna för den offentliga sektorn och Sunt Arbetsliv finansierat och drivit Gilla Jobbet sedan 2011. I Gilla Jobbets uppdrag ligger att omsätta forskning till praktisk tillämpning och sprida denna kunskap så att den får genomslag ute på arbetsplatserna. Resultaten från flera spännande forskningsprojekt kommer att presenteras på konferensen och det finns möjlighet att ta del av det allra senaste inom en rad aktuella frågor.

Gilla Jobbet strävar efter att lyfta intresset för och kunskapen om, arbetsmiljöfrågorna. I år är konferensen dessutom kostnadsfri för att så många som möjligt ska ha möjlighet att ta del av programmet.

Läs mer hos Gilla Jobbet
 
Avtalen finns nu att ladda ner
Installationsavtalet, Tjänstemannaavtalet samt Lageravtalet för 2017-2020 finns att ladda ner som pdf:er. Tjänstemannaavtalet har distribuerats och beställning kan ske genom IN Förlag.  Läs mer.
Arbetsgivardeklaration införs på individnivå
I dag betalar arbetsgivare in skatteavdrag och arbetsgivaravgifter som en klumpsumma där ingen krona är kopplad till en specifik anställd. Detta ska nu ändras så att företag istället redovis...  Läs mer.
EIO och VVS Företagen blir Installatörsföretagen
Idag den 15 september fattade Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen det historiska beslutet att bilda den gemensamma föreningen Installatörsföretagen. Nu skapas en en...  Läs mer.
EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss