Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Nyheter > Nyheter
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Introduktionskurs till EIO Q Ledningssystem

nyheter
Allt fler företag vill bli ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samtidigt – därför erbjuder Installatörsföretagen en utbildning i två steg för föreningen EIOs medlemmar. Nu kan du anmäla dig till steg ett, EIO Q Introduktionskurs, som hålls i Stockholm den 12-13 september 2017. 
Kursen EIO Q Ledningssystem riktar sig till företag som vill införa ett ledningssystem och, efter steg två, få möjlighet att certifiera sig.

– Vi vet att företag som certifierar sig förbättrar sina resultat. Bästa sättet att få nöjda kunder är att göra rätt från början. Det här rekommenderar jag till alla, säger Maria Edström på Installatörsföretagen.

Kursen ger en introduktion till ett enkelt och levande ledningssystem, kännedom om ISO 9001 och en genomgång av arbetsmetoder för systematiskt strategiarbete och ständiga förbättringar. Efter kursen kommer deltagarna ha konkreta uppgifter att börja arbeta med i företaget. 

För de som vill fortsätta med steg två, så genomförs den på plats på det egna företaget, och då byggs det kompletta ledningssystemet för kvalitet, miljö och arbetsmiljö upp. Kursplanen är helt anpassad efter det specifika företaget.
 
Avtalen finns nu att ladda ner
Installationsavtalet, Tjänstemannaavtalet samt Lageravtalet för 2017-2020 finns att ladda ner som pdf:er. Tjänstemannaavtalet har distribuerats och beställning kan ske genom IN Förlag.  Läs mer.
Arbetsgivardeklaration införs på individnivå
I dag betalar arbetsgivare in skatteavdrag och arbetsgivaravgifter som en klumpsumma där ingen krona är kopplad till en specifik anställd. Detta ska nu ändras så att företag istället redovis...  Läs mer.
EIO och VVS Företagen blir Installatörsföretagen
Idag den 15 september fattade Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen det historiska beslutet att bilda den gemensamma föreningen Installatörsföretagen. Nu skapas en en...  Läs mer.
EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss