Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Nyheter > Nyheter
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Introduktionskurs till EIO Q Ledningssystem

nyheter
Allt fler företag vill bli ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samtidigt – därför erbjuder Installatörsföretagen en utbildning i två steg för föreningen EIOs medlemmar. Nu kan du anmäla dig till steg ett, EIO Q Introduktionskurs, som hålls i Stockholm den 12-13 september 2017. 
Kursen EIO Q Ledningssystem riktar sig till företag som vill införa ett ledningssystem och, efter steg två, få möjlighet att certifiera sig.

– Vi vet att företag som certifierar sig förbättrar sina resultat. Bästa sättet att få nöjda kunder är att göra rätt från början. Det här rekommenderar jag till alla, säger Maria Edström på Installatörsföretagen.

Kursen ger en introduktion till ett enkelt och levande ledningssystem, kännedom om ISO 9001 och en genomgång av arbetsmetoder för systematiskt strategiarbete och ständiga förbättringar. Efter kursen kommer deltagarna ha konkreta uppgifter att börja arbeta med i företaget. 

För de som vill fortsätta med steg två, så genomförs den på plats på det egna företaget, och då byggs det kompletta ledningssystemet för kvalitet, miljö och arbetsmiljö upp. Kursplanen är helt anpassad efter det specifika företaget.
 
”Arbetskraften finns här idag – vi ska bara våga satsa på de...
Nio av tio installatörer tycker det är svårt eller mycket svårt att rekrytera ny personal. Regeringens mål med ökat bostadsbyggande, upprustning av miljonprogrammet och åtgärder för energief...  Läs mer.
Fredrik Karlsson ny chefredaktör för Elinstallatören
Här är en intervju med Fredrik Karlsson, nya chefredaktören för våra tidningar Elinstallatören och VVS-forum.  Läs mer.
Kollektivavtalet för Larm & Säkerhet klart
Installatörsföretagen samlar nu hela installationsbranschen med ett nytt kollektivavtal för sektorn Larm & säkerhet. Avtalet är anpassat efter en bransch som vuxit snabbt de senaste år...  Läs mer.
EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss