Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
EIO Guld > Finalister 2015
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta

Finalister 2015

Här hittar du finalisterna för EIO Guld - Årets elteknikföretag 2015 och juryns motivering.

  Delt Skellefteå AB
Delt Skellefteå AB arbetssätt genomsyras, i alla led, av utveckling, hållbarhet, engagemang och lönsamhet. Företaget har medvetet arbetat fram noggranna och systematiska arbetsprocesser, för alltifrån detaljnivå till stora övergripande frågor. Genom bland annat kontinuerlig kompetensutveckling satsar företaget på sina medarbetare och ger kunderna ett mervärde.  Ambitionen är att ständigt utvecklas och förbättra sig.
     
  AB S&M Sandströms Elfirma 
Familjeföretaget Sandströms Elfirma lyckas kombinera ett modernt affärsmannaskap med tradition. Ett företag där medarbetarna är den viktigaste resursen och vet om det. Företagets många miljöprojekt utmärker sig och ofta känns samhällsengagemanget större än det egna företaget. 
     
  APPTEK Teknik Applikationer AB 
Med medarbetare och kunder i fokus tar APPTEK ett aktivt samhällsansvar. Företaget investerar tid och kunskap i elsäkerhet. Miljö och utbildning prioriteras, allt för att skapa ett företag där medarbetarna utvecklas och kunderna kommer tillbaka. Väl värt att nämna är deras engagemang i mässan Säkerhetstänk för företag och privatpersoner samt att APPTEK med sina egna solpaneler lever de som de lär.
     
  Elcenter AB
På Elcenter AB är medarbetarna framgångsfaktorn. Genom att lyssna, ta tillvara på olikheter och ge utrymme för innovation skapas ett modernt företag. Elcenter visar hur ett företag, när det vågar vara orädd i sitt ledarskap, framgångsrikt kan låta medarbetarna ta plats för att driva verksamheten framåt.
     
  Lindsténs Elektriska AB
Lindsténs Elektriska AB utvecklar ny teknik och har ett modernt ledarskap. Företaget vidareutbildar sina medarbetare och utvecklar företaget för att säkerställa kvalitet, elsäkerhet och bästa möjliga lösningar i utförda uppdrag. Företaget arbetar aktivt med jämställdhet via en rekryteringsstrategi och har nu 17 procent kvinnor i en mansdominerad bransch. En värdig vinnare!
EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss