Logga in på våra medlems/konsultsidor
Glömt lösenordet? Skapa konto
Nyheter > Nyheter
sök på eio.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
 

Bättre arbetsmiljö med Gilla Jobbet

Nyheter
Den 26 oktober arrangeras arbetsmiljökonferensen Gilla Jobbet på Norra Latin i Stockholm. Temat för i år är ”Den hållbara arbetsplatsen”. Förutom seminarier inom arbetsmiljökunskap kan du träffa olika aktörer som arbetar med frågorna, exempelvis arbetsgivare, HR-ansvariga, skyddsombud och forskare.

För att bygga långsiktigt framgångsrika verksamheter står arbetsmiljöfrågor högt upp på agendan. Därför har Svenskt Näringsliv, AFA Försäkring och Prevent tillsammans med arbetsgivarorganisationerna för den offentliga sektorn och Sunt Arbetsliv finansierat och drivit Gilla Jobbet sedan 2011. I Gilla Jobbets uppdrag ligger att omsätta forskning till praktisk tillämpning och sprida denna kunskap så att den får genomslag ute på arbetsplatserna. Resultaten från flera spännande forskningsprojekt kommer att presenteras på konferensen och det finns möjlighet att ta del av det allra senaste inom en rad aktuella frågor.

Gilla Jobbet strävar efter att lyfta intresset för och kunskapen om, arbetsmiljöfrågorna. I år är konferensen dessutom kostnadsfri för att så många som möjligt ska ha möjlighet att ta del av programmet.

Läs mer hos Gilla Jobbet
 
”Arbetskraften finns här idag – vi ska bara våga satsa på de...
Nio av tio installatörer tycker det är svårt eller mycket svårt att rekrytera ny personal. Regeringens mål med ökat bostadsbyggande, upprustning av miljonprogrammet och åtgärder för energief...  Läs mer.
Fredrik Karlsson ny chefredaktör för Elinstallatören
Här är en intervju med Fredrik Karlsson, nya chefredaktören för våra tidningar Elinstallatören och VVS-forum.  Läs mer.
Kollektivavtalet för Larm & Säkerhet klart
Installatörsföretagen samlar nu hela installationsbranschen med ett nytt kollektivavtal för sektorn Larm & säkerhet. Avtalet är anpassat efter en bransch som vuxit snabbt de senaste år...  Läs mer.
EIO logga
Elektriska Installatörsorganisationen EIO
Installatörsföretagen Service i Sverige AB
Copyright © 1906-2013 | Om webbplatsen
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax. 08-669 86 80
info@eio.se
Kontakta oss