Juryns motivering lyder:

”Lindsténs Elektriska har professionellt och framgångsrikt skapat ett modernt elteknikföretag, där medarbetarnas initiativförmåga, ledarnas engagemang och kundernas bästa driver verksamheten. De förnyar branschen genom att jobba aktivt med jämställdhet och mångfald för att skapa en attraktiv arbetsplats. Med ett genuint affärsmannskap tar de vara på värdet av hållbarhet, relationer och utveckling. Lindsténs Elektriska sätter en ny standard, GESM 360 – glädje, engagemang, stolthet och mod som verkar genomsyra alla vinklar av företaget.”

Vill du veta mer om Lindsténs Elektriska? Vi har gjort en liten film som ger en inblick i deras vardag. Du hittar den och alla våra andra filmer här.


EIO Guld delas ut till ett framgångsrikt elteknikföretag som, med starkt engagemang för kunder, medarbetare och samhälle, leder och utvecklar sin verksamhet.
 
Syftet är att varje år lyfta fram och synliggöra förebilder som inspirerar elteknikbranschen att satsa på affärsmannaskap, innovation och hållbar utveckling.